Stel jouw bedrijf kandidaat voor de E-invoicing Award 2024

10.09.2024

Ook dit jaar wordt er een E-Invoicing Award uitgereikt om de best practices van elektronische facturatie onder de aandacht te brengen. Gezien de nakende wettelijke verplichting die vanaf 1 januari 2026 van gestructureerde elektronische facturering de norm maakt versnellen veel organisaties hun digitale transformatie. Is jouw bedrijf een koploper in elektronische facturatie? Zet jouw organisatie in de schijnwerpers!

Op 22 oktober 2024 organiseert Heliview in samenwerking met het VBO, Agoria en de FOD BOSA voor de derde keer een E-Invoicing Conference. Ook deze keer vindt die plaats in het BluePoint-conferentiecentrum van Agoria. De conferentie is niet te missen voor bedrijven die oplossingen aanbieden voor elektronische facturatie. E-facturatie levert aanzienlijke voordelen op inzake efficiëntie, transparantie en kostenbesparing. Noem het gerust een revolutie op het vlak van factuurbeheer.

Deelnemers aan de conferentie kunnen er de nieuwste trends en innovaties op het gebied van elektronisch factureren ontdekken. Experts, decisionmakers en aanbieders van oplossingen delen er concrete ervaringen, casestudy’s en succesvolle implementatiestrategieën.

De E-Invoicing Award 2024 maakt van de conferentie de perfecte gelegenheid om de pioniers in elektronische facturatie te erkennen en in de bloemetjes te zetten. Neemt jouw bedrijf het voortouw op het gebied van elektronische facturatie? Neem deel aan de E-Invoicing Award 2024 en dien je kandidatuur in. Schrijf in via deze link.

Klinkt dat allemaal nieuw?

Lees dan het artikel Is jouw bedrijf klaar voor elektronische facturatie? | Fevia  om een eerste overzicht te krijgen.

Om de overgang naar die nieuwe vorm van factureren te vergemakkelijken, besloten de FOD Financiën, het VBO, verschillende federaties waaronder Fevia, partnerbedrijven en andere instanties om hun krachten te bundelen en tools te ontwikkelen om ondernemingen te helpen. Deze worden nog ontwikkeld en zo snel mogelijk gedeeld. 

Voor het antwoord op al jouw vragen verwijzen we naar de nieuwsmededeling en de FAQ van de FOD Financiën.