01.04.2020

Cinquantenaire “The Food-ture is now”

Evénements organisés par des tiers
Ce contenu est seulement disponible en néerlandais

De expertgroep Voeding van ie-net – de Vlaamse ingenieursvereniging – bestaat 50 jaar.

Tijdens een lustrumviering, in samenwerking met ING Food en Agribusiness en met de steun van o.a. Fevia Vlaanderen en Flanders’ Food, blikken verschillende vooraanstaande sprekers vooruit:

  • Geert Vermeersch, voorzitter Fevia Vlaanderen en CEO Colac, zal het hebben over “Innovatie, de essentie van duurzame groei”;
  • Prof. Frédéric Leroy, VUB, stelt zich vragen over “Gezonde diëten in turbulente foodscapes ?”
  • Nils Van Dam, CEO Duval Union Consulting, presenteert een algemene toekomstvisie.
  • Willem ter Heerdt, Head of Food & Agri ING Belgium, zal het boek “Morgen op het menu” voorstellen.

Deelname is gratis en iedereen is welkom !

Meer info, en de mogelijkheid tot inschrijving, vindt u op : www.ie-net.be/lustrumvoeding.

ING Antwerpen

ING, Lange Gasthuisstraat 20, 2000 Antwerpen