De Belgische voedingsindustrie is een vat vol prachtige verhalen en die zetten we ook deze week in de kijker met de food.be snacks: een reeks vol hapklare verhalen rond nieuwe investeringen, inspirerende innovaties, duurzame oplossingen, (internationale) erkenningen en meer van dat lekkers. Op het menu van deze week: Agristo en Greenyard. Laat ze je smaken!
Werknemers van Agristo on track met Finse looppiste
Bewegen is belangrijk, en al zeker in tijden van corona. Aardappelbedrijf Agristo bouwde in samenwerking met de gemeente Wielsbeke een loopparcours rond hun productiesite. De Wielsbekenaars en werknemers van Agristo kunnen zo eenvoudig hun benen strekken en in beweging blijven.
Bloemkoolrijst van Greenyard big in New York
In West-Vlaanderen ligt het epicentrum van de Europese diepvriesgroentensector. Onze groenten worden gemaakt met kwaliteit en hebben een uitstekend imago in de Verenigde Staten. Reden genoeg voor diepvriesproducent Greenyard om haar bloemkoolrijst te brengen naar de winkelrekken van de Amerikaanse stad New York City.
Heeft jouw voedingsbedrijf ook iets te delen?
Ontdek hier wat onze 3 nieuwe content formats voor jou kunnen betekenen