16.10.2024

Seminarie: arbeidsduur in voedingsbedrijven

Events door Fevia

Hoe organiseer jij je productie? Hoeveel en wanneer mogen werknemers werken? Welke regels moet je respecteren wanneer werknemers overuren presteren of in het weekend werken? Kunnen flexibele uurregelingen worden toegepast? Om het kluwen van de arbeidsduurregels te ontwarren organiseert Fevia samen met advocatenkantoor Claeys & Engels een praktisch seminarie op basis van de algemene en sectorale regels rond arbeidsduur.

De arbeidswet dateert van 1971, een verouderde wetgeving met verschillende verplichtingen, verboden en mogelijke afwijkingen. In de voedingsindustrie sloten we bovendien verschillende cao’s die deze afwijkingen mogelijk maken. Hoe worden deze regels toegepast in de bedrijfscontext in de voedingsindustrie van vandaag?

Om hier een antwoord op te bieden organiseert Fevia samen met advocatenkantoor Claeys & Engels een praktisch seminarie op basis de algemene en sectorale regels rond arbeidsduur. Het seminarie zal worden gegeven door enkele sprekers van Claeys & Engels.

Doelgroep:

HRM, personeelsdirecteurs

Tijdstip en locatie:

Nederlandstalige sessie

  • 16 oktober 2024 van 9u00 tot 12u30.
  • Dit gaat door bij Golfclub de Kluizen (Zandberg 6, 9300 Aalst)

Franstalige sessie

  • 2 oktober 2024 van 9u00 tot 12u30.
  • Deze sessie gaat door bij Biopole - Point Centre (Avenue Georges Lemaître 19, 6041 Charleroi)

Maximum aantal deelnemers:

De plaatsen per workshop zijn beperkt tot 50 personen, dus wees er snel bij!

Prijs

Leden van Fevia betalen 195 EUR (excl. BTW). Niet-leden betalen 400 EUR (excl. BTW).

Inschrijven

Interesse? Schrijf je hieronder in voor de Nederlandse sessie.

Indien je liever de Franse sessie op 2 oktober wenst te volgen, klik dan hier