Welkom Marie, Eline en Candice!

06.12.2021

De voorbije maanden breidde de Fevia familie uit met 3 nieuwe gezichten. Met de komst van een Marie als Legal and Trade Advisor, Eline als Assistant en Candice als Environmental Affairs & Energy Advisor, staan wij onze leden-voedingsbedrijven nog beter bij. Maak kennis met deze nieuwe dosis girlpower!

Jouw adviseur in Legal Affairs

Marie is Legal and Trade advisor bij Fevia. Ze volgt de dossiers op rond oneerlijke handelspraktijken, samenwerking in de keten, internationale handel en correcte mededinging. Verder geeft ze ook juridische ondersteuning bij andere dossiers. 

Contacteer Marie

De drijvende kracht achter een goede organisatie

Eline maakt deel uit van het assistententeam. Ze ondersteunt het Fevia team door vertalingen te maken zodat externe communicatie beschikbaar is in de taal van de ontvanger. Eline helpt bij de organisatie van vergaderingen en evenementen en draagt bij aan de vlotte externe informatie.

Contacteer Eline

Jouw adviseur in een goed verpakkingsbeleid

Candice werd aangeworven in het kader van de Green Deal Anders Verpakt, een samenwerkingsproject waarin vier jaar lang wordt nagedacht over de preventie en het hergebruik van verpakkingen. Daarnaast is ze adviseur binnen het departement Milieu en Energie, waar ze de verschillende dossiers opvolgt.

Contacteer Candice