Olympisch goud voor Belgische voeding en dranken

16.08.2024

Het zit er alweer op: 17 dagen lang bruiste Parijs van de adrenaline bij atleten en supporters. Inspanning en ontspanning gingen merkbaar hand in hand in het Lotto Belgium House, dé hotspot voor Belgische atleten en hun supporters. Ook food.be was van de partij om de troeven van de voedingssector wereldwijd in de kijker te zetten. En prestaties werden gevierd zoals dat hoort: met heerlijke Belgische voeding en dranken!

Food.be gaat voor goud op de Olympische spelen. Naar het persbericht

Belgische voeding en dranken op de kaart

Wie het Lotto Belgium House bezocht, kon er moeilijk naast kijken. De lekkerste kaart van België heette de bezoekers welkom in de centrale hal. “Wij zetten onze Belgische voeding en dranken letterlijk en figuurlijk op de kaart. Ze beeldt de verschillende sectoren en food heroes uit, die dag in dag uit lekkere en voedzame voeding en dranken op tafel zetten”, zegt Bart Buysse, CEO Fevia.

Ready, set, go!

Zeventien dagen lang vertegenwoordigde food.be onze voedingsbedrijven in het Lotto Belgium House. Vrijdag 26 juli werd het startschot gegeven door ons koningspaar.

Na het Lotto Belgium House officieel voor geopend te verklaren, bewonderden ze onze kaart met Belgische voeding en dranken. Van bekende Belgen tot vurige supporters: onze voedingssector sprong in het oog bij alle bezoekers. 

17 foodieboxen reizen de wereld rond

Terwijl de bezoekers verlekkerden bij onze kaart, konden ze ook in de prijzen vallen. Door een foto te posten op Instagram met hun favoriete Belgische lekkernij, maakten ze kans op een goodiebox vol Belgische voeding & dranken. 17 dagen, 17 winnaars, 17 foodieboxen die de wereld rondtrekken. Van België over Frankrijk tot in… Florida!

Prestaties vieren met lekkere Belgische voeding en dranken

17 dagen, 10 Olympische medailles… en ontelbare memorabele momenten met Belgische voeding en dranken! Food.be ging naar Parijs voor Olympisch goud, en keert als overwinnaar terug naar huis: onze voedingssector werd gesmaakt door bezoekers uit binnen- én buitenland!

Op Instagram brachten we verslag uit van ons Olympisch avontuur 
Volg de avonturen van onze voeding nu ook op TikTok