De Belgische voedingsindustrie is een vat vol prachtige verhalen en die zetten we ook deze week in de kijker met de food.be snacks: een reeks vol hapklare verhalen rond nieuwe investeringen, inspirerende innovaties, duurzame oplossingen, (internationale) erkenningen en meer van dat lekkers. Op het menu van deze week: FrieslandCampina en Brasserie de Rulles. Laat ze je smaken!
Een nieuw melkdrankje zonder toegevoegde suikers voor Joyvalle
Producten evenwichtiger maken en de gezonde keuze de makkelijke maken: da’s het engagement dat Belgische voedingsbedrijven al verschillende jaren nemen met het Convenant Evenwichtige Voeding. Zo introduceert FrieslandCampina onder haar merk Joyvalle een melkdrankje dat geen toegevoegde suikers bevat en rijk is aan vitamine D.
Hoe Brasserie de Rulles bier een tweede leven geeft
Belgische brouwerijen tellen af naar de heropening van de horeca. Helaas moesten heel wat biervaten er dit jaar en in 2020 aan geloven. Gelukkig vond de Waalse kmo Brasserie de Rulles een creatieve manier om de bijna vervallen biervaten te redden van hun neergang.
Heeft jouw voedingsbedrijf ook iets te delen?
Ontdek hier wat onze 4 content formats voor jou kunnen betekenen