De Belgische voedingsindustrie is een vat vol prachtige verhalen en die zetten we ook deze week in de kijker met de food.be snacks: een reeks vol hapklare verhalen rond nieuwe investeringen, inspirerende innovaties, duurzame oplossingen, (internationale) erkenningen en meer van dat lekkers. Op het menu van deze week: Mondelez en Solina. Laat ze je smaken!
Milka opent paaseierenjacht met 245 miljoen paaseitjes
Wie Pasen zegt, zegt chocolade. Voor de allerjongsten mag een leuke zoektocht naar paaseitjes niet ontbreken. Gelukkig zorgt de Milka fabriek van Mondelez in Herentals ervoor dat de paashaas meer dan voldoende paaseitjes van Milka heeft.
Ingrediëntenproducent Solina werkt aan eiwittransitie
Solina is een internationale speler die haar klanten voorziet van smaak, functionele en nutritionele ingrediëntenoplossingen. Dagelijks werkt het bedrijf aan de ontwikkeling van plantaardige voeding in haar pilootfabriek in Oost-Vlaanderen.
Heeft jouw voedingsbedrijf ook iets te delen?
Ontdek hier wat onze 4 content formats voor jou kunnen betekenen