De Belgische voedingsindustrie is een vat vol prachtige verhalen en die zetten we ook deze week in de kijker met de food.be snacks: een reeks vol hapklare verhalen rond nieuwe investeringen, inspirerende innovaties, duurzame oplossingen, (internationale) erkenningen en meer van dat lekkers. Op het menu van deze week: Flavence en Vondelmolen. Laat ze je smaken!
De smaakmakers van Flavence gaan nu ook voor bio
Aromaproducent Flavence uit de provincie Henegouwen ontwikkelde een gamma aroma’s voor de groeiende markt van bio voeding en dranken. “In zekere zin kan je ons vergelijken met een parfumerie, maar dan voor voeding”, vertelt Sales Manager Sandrine Braet.
Vondelmolen blijft investeren in duurzaamheidsmaatregelen
Geen holle woorden, wel tal van concrete acties die tonen hoe duurzaamheid zit ingebakken in het DNA van Vondelmolen. En dat al sinds 1867, het prille begin! Maar waar staat de peperkoekbakkerij uit Lebbeke nu? Een overzicht.
Heeft jouw voedingsbedrijf ook iets te delen?
Ontdek hier wat onze 3 nieuwe content formats voor jou kunnen betekenen