Deze week in de media

12.10.2021

Wekelijks vatten we voor jou samen hoe de stem van de Belgische voedingsindustrie in de media aan bod kwam. Ontdek hieronder de meest markante quotes.

Stijgende gas- en energieprijzen

De laatste weken nemen de energieprijzen een serieuze vlucht. Die extra kosten komen zeer ongelegen, net nu onze bedrijven uit het dal van de coronacrisis klauteren en ze ook andere (productie)kosten drastisch zien stijgen. Lees hier ons opiniestuk.

De Standaard | Hoge gasprijzen baren Europese industrie stilaan kopzorgen | 7 oktober

Arnaud Bonnel (Food n’Joy) benoemd tot nieuwe voorzitter van Fevia Wallonie

Arnaud Bonnel (Food n'Joy) is de nieuwe voorzitter van Fevia Wallonie, de federatie van de Waalse voedingsindustrie. Hij neemt de fakkel over van Guy Paternoster (Tiense Suikerraffinaderij). De focus van de nieuwe voorzitter Arnaud Bonnel ligt op duurzame ontwikkeling, digitalisering en samenwerking met de talrijke kmo’s in de voedingssector. Hij maakt ook een speerpunt van de projecten die Fevia Wallonie de afgelopen jaren lanceerde.

l'Avenir | Un Mouscronnois à la tête de Fevia Wallonie | 4 oktober

Food Industry | Arnaud Bonnel, CEO van Food’n Joy, wordt de nieuwe voorzitter van Fevia Wallonië | 7 oktober

*Wegens auteursrechten is het Fevia niet toegestaan om artikels te delen.