04.03.2021

Thema-Event ‘Fabrieken van de Toekomst aan het woord’

Events door derden

Wil je inspiratie over waar je als bedrijf kan op inzetten om te transformeren tot een Fabriek van de Toekomst? Schrijf je dan in voor het thema-event van Flanders' FOOD dat op 04 maart 2021 doorgaat.

 

Op 23 februari worden de nieuwe 'Factories Of The Future bekend' gemaakt. We kunnen nu al verklappen dat hier terug voedingsbedrijven tussen zitten... . Op dit thema-event brengt Flanders' FOOD getuigenissen van enkele laureaten van  'Factory of the Future award 2021' alsook van Vandemoortele (laureaat 2020). Ook laten ze Möbius (een bedrijf gespecialiseerd in transitiemanagement) aan het woord.

Waar en wanneer

  • Online - Microsoft Teams op 04 maart 2021 van 14u tot 16u45

Programma

  • 14:00   Welkom 
  • 14:05  Getuigenissen winnaars Factory of the Future 2021
    • Nuscience (Royal Agrifirm Group), Kristof van Hootegem, Project manager CAPEX/OPEX
    • Cargill Izegem, Marco Moes, Plant superintendent
    • Danone Rotselaar, Katrien Van Hees, Plant transformation manager            
  • 15:20  Break 
  • 15:30  Actemium - Burt Battel, Branch manager<

Co-creatie als sleutel in de zoektocht naar de toegevoegde waarde van uw digitale transformatie

  • 15:55  Vandemoortele - Nele Union, Plant manager & Pepijn Verhaeghe, Lean & OE manager

Transformeren? Gewoon (samen) DOEN! 

  • 16:20 Möbius - Jasmine De Coninck, Expert operational excellence & continue verbeteren

Uittekenen en implementeren van organisatieverandering door een omvattend Excellence model 

  • 16:45 Flanders' FOOD - Bart Van Damme, Innovatiemanager

 Individuele ondersteuning vanuit het #industriepartnerschap

  • 17:00  Einde

 

De voertaal van het webinar is Nederlands

Meer informatie en inschrijving

KLIK HIER
Uiterste inschrijvingsdatum: 3 maart 2021