14.12.2016

COGEN Vlaanderen – WKK in de voedingsindustrie

Events door Fevia

COGEN Vlaanderen – WKK in de voedingsindustrie

COGEN Vlaanderen – WKK in de voedingsindustrie

Het warmteprofiel van de voedingssector is vaak uitermate geschikt voor toepassing van warmte-krachtkoppeling (WKK). Doorgaans kunnen de voedingsbedrijven bovendien ook de volledige elektriciteitsproductie van hun WKK zelf verbruiken. Een ideaal recept dus voor een rendabele WKK! Ondanks de reeds bewezen economische en ecologische voordelen is er in de sector nog een behoorlijk potentieel.

Daarom organiseert COGEN Vlaanderen in samenwerking met FEVIA, de federatie voor voedingsindustrie in België, op 15 december een studienamiddag rond WKK in de voedingssector. Voor de gelegenheid werd ook een gepaste locatie gekozen, de Chocolate Academy van Barry Callebaut. Er zal ook de mogelijkheid zijn om de WKK bij deze innovatieve chocolade- en cacaoproducent te bezoeken.

Deelname is gratis voor bedrijven uit de voedings- en drankindustrie !

Voor meer informatie en inschrijvingen: klik hier