09.10.2024

Symposium voedselveiligheid: nu, hoe het zal zijn en hoe het was

Events door derden

Exact 25 jaar geleden werd de voedingssector geconfronteerd met de dioxinecrisis en een jaar later startte het FAVV met haar activiteiten. De BVLE nodigt je uit om een symposium bij te wonen op woensdag 9 oktober bij de FOD Economie.

Ontdek het programma

  • 14u00: Introductie door de voorzitter
  • 14u10: Prof. Yves Segers (CAG, KU Leuven): de Dioxinecrisis: een historisch perspectief
  • 14u40: Dr. Herman Diricks (FAVV): FAVV: 25 jaar behoud van voedselveiligheid
  • 15u10: Prof. Ine van der Fels-Klerx (Wageningen Universiteit): Voedselveiligheid bekeken vanuit een economisch perspectief
  • 15u40: Prof. Wim Verbeke (UGent): Voedselveiligheid: een perspectief op de voedselmarketing en op de verbruiker
  • 16u00 10: Q&A
  • 16u30: Slot en receptie

Plaats : FOD Economie (Vooruitgangsstraat 50, 1210 Brussel)

Inschrijvingen

Inschrijvingen: Gelieve een mail te sturen naar bvleaber@gmail.com met kopie naar etienne.verhaegen@economie.fgov.be en dit voor 27 september.

Het symposium is gratis voor de leden. Gelieve uw BVLE ledenbijdrage 2024 ten bedrage van 20€ betaald te hebben tegen deze datum via https://bvle-aber.be/membership/

Food Economie

Vooruitgangsstraat 50, 1210 Brussel