12.11.2024 tot 14.11.2024

EFFoST internationaal congress 2024: “Future Food Systems: Innovation through Progress at Scientific Interfaces”

Events door derden

EFFoST – de European Federation of Food Science and Technology – organiseert elk jaar een congress over voedingswetenschap en -technologie. Onderzoekers, wetenschappers, beleidsmakers, professionals en studenten uit multidisciplinaire voedingsgerelateerde vakgebieden, delen er de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voedingswetenschap en -technologie. Het 38ste EFFoST-congres 2024 wordt georganiseerd door KU Leuven en UGent.  

Het thema van EFFoST2024 is “Future Food Systems: Innovation through Progress at Scientific Interfaces” en focust hierbij op vijf subthema's die de interdisciplinaire technologische uitdagingen met betrekking tot voeding beschrijven.

De organisatoren willen de interdisciplinaire samenwerking binnen de voedingssector bevorderen, rekening houdend met het kader van de vijfvoudige innovatiehelix (kennisinstellingen, industrie, overheid, burgers en omgeving). De conferentie streeft ernaar bij te dragen aan de overkoepelende doelstelling om voldoende, veilig, voedzaam en duurzaam voedsel met een hoge consumentenacceptatie te genereren voor alle mensen wereldwijd, in lijn met het 'one health'-concept zoals gedefinieerd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Meer en info en inschrijven: https://effostconference.com/