22.09.2022

Hygiene for Food: de nieuwste trends rond reiniging en hygiëne

Events door derden

Op 22 september organiseren Agoria, Flanders’ FOOD en EHEDG België hun 7de editie van ‘Hygiene for Food’. ‘Hygiene for Food’ is één van de belangrijkste event rond reiniging, hygiëne monitoring en hygiënisch ontwerp voor de voedingsindustrie in Vlaanderen. 

Met een cross-sectoraal programma focussen het programma op nieuwste ontwikkelingen op het vlak van voedselveiligheid en hygiëne in de voedingsindustrie. Europa bewandelt met zijn Green deal en Farm to Fork strategy een duidelijk pad om zijn toekomst als continent te verzekeren. Lastenboeken stellen steeds meer eisen. Hierdoor komt de ‘hygiëne-lat’ voor een voedingsbedrijf zeer hoog te liggen. Reinigings- en productieprocessen moeten duurzamer en efficiënter worden en de productkwaliteit beter gegarandeerd moet worden, … om competitief te blijven.

Raadpleeg hier het programma

Schrijf je hier in voor het event 

BluePoint Antwerpen

Filip Williotstraat 9 – 2600 Berchem